Polițiști de frontieră din Garda de Coastă, premiați cu Placheta de Onoare de Ziua Ministerului Afacerilor Interne

444
Polițiști de frontieră din Garda de Coastă, premiați cu Placheta de Onoare de Ziua Ministerului Afacerilor Interne - x-politisti-frontiera-premiati1-1689754599.jpg
Cu ocazia celebrării Zilei Ministerului Afacerilor Interne, când instituția a împlinit 161 de ani de existență, ministrul Cătălin Predoiu a acordat distincții personalului din structurile subordonate, care s-a remarcat prin fapte deosebite.

Astfel, cinci polițiști de frontieră au fost premiați cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Placheta de Onoare. Printre aceștia sunt doi polițiști de frontieră de la Garda de Coastă. Comisar de poliţie Marcelino Belecciu, de la Garda de Coastă - Grupul de Nave Constanţa, a fost recompensat cu Placheta de Onoare a MAI. Acesta a participat la misiuni interne şi internaționale sub egida Agenției FRONTEX, unde în calitate de comandant a coordonat 11 activităţi de salvare a vieților omenești pe mare, în urma cărora au fost salvate 491 de persoane. De asemenea, agent-șef principal de poliție Paul Ciorbac, tot de la Garda de Coastă – Sectorul Poliției de Frontieră Chilia, a desfășurat în cursul anului 2022, mai multe activități de voluntariat în Isaccea, fiind vorbitor de limbă ucraineană. De asemenea, a participat la coordonarea unui grup de 200 copii cu dizabilităţi, proveniți din casele de copii de pe teritoriul Ucrainei și a unui grup de 20 de copii, elevi la un liceu militar ucrainean. Polițistul de frontieră a făcut donații de îmbrăcăminte, încălțăminte și produse alimentare în valoare de peste 10.000 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4798 secunde