Polițiștii, acțiuni de prevenție în școlile constănțene

240
1
Polițiștii, acțiuni de prevenție în școlile constănțene - elevii-1458494391.jpg

Articole recomandate

Pe tot parcursul săptămânii trecute, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Constanța au desfășurat activități informativ - preventive în domeniul prevenirii delincvenței juvenile și a victimizării minorilor în mai multe școli din județul Constanța. Copiii au fost informați prin metode adaptate vârstei lor despre potențialele pericole, fiindu-le oferite soluții de prevenire a acestora. 


Astfel, au fost abordate aspecte privind prevenirea comportamentului antisocial, folosirea în siguranță a internetului, prevenirea disparițiilor de minori, prevenirea agresivității și violenței în mediul școlar și prevenirea victimizării copiilor prin accidente rutiere. 


Activitățile au avut loc în cadrul Școlilor Gimnaziale "B.P. Hașdeu", "Ciprian Porumbescu" din municipiul Constanța, și la Școlile Gimnaziale "Grigore Moisil" și "George Enescu" din Năvodari.


Comentează știrea

adevar
21 martie 2016
adevar

I invata cum sa fure copii straini sa faca trafic de copii ca roman inseamna hot om primitiv care nul duce capul sa faca bani decat din trafic de copii straini

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5403 secunde