Polițiștii au dat amenzi pe bandă rulantă, în Constanța, Medgidia și Năvodari

415
Polițiștii au dat amenzi pe bandă rulantă, în Constanța, Medgidia și Năvodari - x-actiuni-police-1693990181.png

Articole de la același autor

În noaptea de 4 spre 5 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor comise cu violență. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de peste 2.000 de lei.

Totodată, luni, 4 septembrie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, dintre care 6 la O.U.G. 195/2002 și 1 la Legea 61/1991, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și polițiști locali de la Poliția Locală Medgidia.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de 700 de lei. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5852 secunde