Polițiștii au ieșit pe străzi: au dat amenzi în Constanța, Eforie, Năvodari, Medgidia și Băneasa

954
Polițiștii au ieșit pe străzi: au dat amenzi în Constanța, Eforie, Năvodari, Medgidia și Băneasa - x-politisti-amenzi-1689670026.jpg
Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, a prevenirii consumului de alcool în spațiul public, cerșetoriei și comerțului ambulant. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 28.000 de lei, dintre care 14 la H.C.L. 47/2002 și 9 la Legea 61/1991. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Eforie.

De asemenea, în perioada 16 – 17 iulie, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și combaterea faptelor de comerț ambulant. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei, dintre care 4 la O.G. 99/2000, 4 la Legea 61/1991 și 7 la O.U.G. 195/2002. Totodată, a fost retras un certificat de înmatriculare și a fost constatată în flagrant o infracțiune. Astfel, la data de 16 iulie, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat, pe strada Nuferilor, o femeie, de 43 de ani, care oferea spre vânzare diferite articole de îmbrăcăminte susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Năvodari.

Totodată, polițiști din cadrul Poliției orașului Techirghiol au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de disciplină rutieră.În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei, dintre care 5 la Legea 61/1991 și 2 la O.U.G. 195/2002. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

În noaptea de 16 spre 17 iulie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de peste 6.000 de lei. La rândul lor, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia, Serviciului Rutier, Secției 4 Poliție Rurală Medgidia și Secției 8 Poliție Rurală Băneasa au desfășurat o razie pentru menținerea climatului de siguranță publică și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 19.000 de lei, dintre care 30 la O.U.G. 195/2002 și 5 la Legea 61/1991.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4784 secunde