Polițiștii constănțeni au ieșit la "agățat" prostituate

863
2
Polițiștii constănțeni au ieșit la
Polițiștii Secției 2 Constanța au organizat, în week-end, o acțiune în cartierul Tomis Nord, pe linia prevenirii și combaterii faptelor de prostituție și proxenetism. Oamenii legii au controlat trei locații publice, au legitimat mai multe persoane și au condus la sediul unității de poliție două persoane, suspecte de prostituție. În urma activităților desfășurate a fost aplicată o singură sancțiune, în valoare de 500 lei, pentru prostituție. 

Totodată, în aceeași perioadă, polițiștii au organizat o razie pe linia combaterii comerțului și traficului ilicit cu produse din tutun, pe raza de competență. Au fost legitimate 11 persoane, aplicate patru sancțiuni contravenționale în valoare de 3.800 lei și confiscate mai multe pachete de țigări, în valoare totală de 88 lei. 

Comentează știrea

OAMENII LEGII BUNULUI PLAC
11 decembrie 2012
SHERIFU' CIOACA

Acesti militieni nenorociti mai bine ar prinde hotii care ne ataca in plina strada atit ziua cit si noaptea.Tilharii sint pe toate drumurile si ei o freaca pe banii nostri "pe linia prevenirii si combaterii".Halal tzara,halal "politicieni " !!!! Trebuie sa refuzam sa mai platim taxe si impozite pina cind nu ne vor da explicatii unde se duce banul nostru.Opriti-va hiene nesimtite din toate partidele ca o sa vina ziua cind o sa va lasam fara "podoabe" daca continuati in asa maniera !Iar voi militieni nenorociti nu mai procedati ca seful vostru ca o sa regretati.La munca si lasati abureala ! Infractionalitatea a ajuns la cote inimaginabile si voi o fracati cu "prevenirea " .

Miruna
11 decembrie 2012
realizarilei politiei constantene;))

lol

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3659 secunde