Polițiștii constănțeni implicați în acțiuni educative în rândul tinerilor

3254
Polițiștii constănțeni implicați în acțiuni educative în rândul tinerilor - activitatipreventiveconsiliereel-1684430363.jpeg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Serviciului Rutier au derulat miercuri, activități de prevenire a consumului de substanțe interzise în rândul persoanelor supravegheate, aflate în Evidența Serviciului de Probațiune Constanța, în cadrul Programului „În siguranță la volan, stop accidentelor!”.

Totodată, au desfășurat acțiuni de prevenire a victimizării minorilor, la Grădinița nr. 42 Constanța, în cadrul Programului de prevenire a victimizării minorilor.

De asemenea, polițiștii au desfășurat activități de prevenire a consumului de substanțe interzise, a pornografiei infantile și a criminalității informatice, în rândul elevilor de la Liceul „I.N. Roman” Constanța, în cadrul Campaniilor „Eroii Internetului” și „Dincolo de aparențe”.

Totodată, împreună cu polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară și Poliției orașului Murfatlar, au desfășurat activități de prevenire a portului sau folosirii fără drept de obiecte periculoase, în rândul elevilor de la Școala Gimnazială „A.V. Rădulescu” Murfatlar și Școala Gimnazială nr. 1 Siminoc, în cadrul Campaniei de prevenire a faptelor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase în incinta unităților de învățământ preuniversitar.

Totodată, la aceeași unitate de învățământ, au derulat acțiuni de instruire, a cadrelor didactice, cu privire la prevederile legale în domeniul violenței școlare, în cadrul Planului de acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și personalului didactic în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.712 secunde