Polițiștii constănțeni, în vizită la elevii sosiți în vacanță la Costinești

155
Polițiștii constănțeni, în vizită la elevii sosiți în vacanță la Costinești - politistiiconstanteniinvizita-1564083687.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale Antidrog -C.P.E.C.A. Constanța, au susținut, zilele acestea, activități informativ-educative pentru grupuri de elevi sosite pe litoral, în stațiunea Costinești.


Polițiștii au abordat teme privind formele de manifestare pentru comportamentele delincvente în rândul minorilor, dar și implicațiile legale, sociale și de sănătate asociate consumului de tutun, alcool și droguri.


"Activitățile desfășurate au avut scopul de a crește nivelul de informare, educare și conștientizare a preadolescenților, adolescenților și tinerilor cu privire la prevenirea delincvenței juvenile, a victimizării minorilor și a disparițiilor acestora, a manifestărilor violente în rândul minorilor, dar și riscurile asociate consumului de substanțe interzise", explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Întâlnirea polițiștilor constănțeni cu tinerii turiști a fost cuprinsă în Programul național de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor și Proiectul "Vacanță în siguranță fără droguri".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4743 secunde