Polițiștii criminaliști din Constanța, cei mai harnici din țară

621
5
Polițiștii criminaliști din Constanța, cei mai harnici din țară - politistiicriminalisticeimaiharn-1390581542.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au motive să se mândrească: statisticile arată că, în 2013, au fost pe primul loc pe țară în ceea ce privește infractorii prinși pe baza amprentelor, pe primul loc la numărul de infractori arestați preventiv și pe locul secund la numărul de urmăriți general (infractori sau persoane dispărute) depistați. 
"În perioada analizată, polițiștii criminaliști au efectuat peste 14.000 de deplasări în teren, ridicând peste 62.000 de urme criminalistice, din care 3.300 de urme papilare, în urma cărora au fost identificați 549 de autori, situând Inspectoratul Județean de Poliție pe primul loc pe țară. Din cele 549 de identificări AFIS, trebuie subliniat că cele mai multe au fost realizate în furturi din locuințe (220 de autori), urmate de furturi din auto (133 autori) și din societăți comerciale (91 autori). Referitor la volumul de muncă al polițiștilor criminaliști care efectuează cercetare la fața locului, se remarcă faptul că numărul deplasărilor criminalistice se menține în continuare la cel mai înalt nivel, față de principalele județe din țară. Astfel, în anul 2013, au fost înregistrate peste 14.000 de deplasări la fața locului", a precizat Carmen Șerbănescu, purtător de cuvânt al Poliției Constanța. 
Aceste date și multe altele au fost prezentate de cms. șef Constantin Dancu, șeful Poliției Constanța, vineri, în cadrul bilanțului activității din 2013, care s-a desfășurat la sediul inspectoratului, în prezența prefectului Constanței Eugen Bola și a chestorului Vasile Viorel, adjunctul IGPR. 


Comentează știrea

Marius
25 ianuarie 2014
Comentariu

CRED CA MAI TREBUIA ADĂUGATĂ ÎNCĂ O RUBRICA, CEA IN CARE ȘEFUL LOR ESTE TOT PE PRIMUL LOC LA ADUS SUBALERNI LA MUNCA LA DOMICILIU, SAU LA DAREA ACESTORA LA MUNCA UNOR CIVILI PRECUM SCLAVII

Coleg
28 ianuarie 2014
pt. marius yyg

Cel pe care incerci sa-l ataci, atunci cand aveai acasa apa pana la genunchi, a venit sa te ajute. Asta a fost colegialitate sau sclavie? Dar tu nu ai cum sa intelegi !

Tudor
9 februarie 2014
Comentariu

Un pupincurist simte nevoia sa presteze si altceva. O fi vreo evoluție sau o necesitate?

Victor
27 februarie 2014
comentariu

Domnilor, pe la "cooperativa" voastră a cam început să "pută".

Aurel
1 martie 2014
comentariu

Faptul că Musledin își bate joc de subalterni, o știe tot inspectoratul.Rușine!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Concurs în Poliția Constanța
Pagina a fost generata in 2.8466 secunde