Polițiștii, cu radarele pe șoselele din Constanța. Peste 100 de șoferi vitezomani sancționați

270
Polițiștii, cu radarele pe șoselele din Constanța. Peste 100 de șoferi vitezomani sancționați - xvitezaactiune-1675585742.jpg
Sâmbătă, 4 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pe principalele drumuri din municipiul și județul Constanța, pentru prevenirea și combaterea încălcărilor normelor legale în ceea privește limitele vitezei de deplasare.

În intervalul orar 09.00 – 13.00, acțiunea s-a desfășurat pe principalele drumuri din municipiul și județul Constanța, pentru prevenirea producerii de accidente rutiere cauzate de nerespectarea vitezei legale de deplasare.

Cu această ocazie, polițiștii au aplicat aproximativ 140 de sancțiuni, în valoare totală de peste 64.000 de lei , dintre care 100 pentru viteză, iar restul pentru alte încălcări ale dispozițiilor legale. Totodată, au fost constatate trei infracțiuni la regimul circulației rutiere, au fost reținute în vederea suspendării 12 permise de conducere și au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

Astfel, în jurul orei 09.28, polițiștii au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism, pe DNA 2A, în orașul Ovidiu, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, acesta fiind înregistrat de aparatul radar depășind viteza legală (71km/h).

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3843 secunde