Polițiștii de frontieră au donat echipament sportiv copiilor de la Clubul Sportiv "Forever Dance"

782
Polițiștii de frontieră au donat echipament sportiv copiilor de la Clubul Sportiv
În ziua de 29 august, reprezentanți ai Asociației Internaționale a Polițiștilor (IPA) - Regiunea 2 Constanța au făcut o vizită la sediul clubului de dans sportiv "Forever Dance" din Constanța, unde au împărțit pungi cu echipament sportiv. Reprezentantul IPA - Regiunea 2 Constanța, Răzvan Gîlmeanu, a declarat că sponsorizarea efectuată a avut la bază faptul că doi dintre copiii de la clubul de dans, Bianca Fleșeriu și Daiana Irimia, au părinți care sunt membri ai IPA. "Colegii noștri ne-au povestit de performanțele copiilor de la clubul Forever Dance și atunci am decis să ne alăturăm în sprijinirea activității acestora. Gestul nostru nu va fi unul singular, urmând să continuăm colaborarea cu această structură sportivă", a declarat Răzvan Gîlmeanu.
Clubul Sportiv de Dans Sportiv "Forever Dance" Constanța a fost înființat în vara anului 2002 de antrenorul Iulian Ghencea, cel care conduce și în prezent activitatea la club. "Am pornit la drum cu un grup de 10 copii, cu vârste între 5 și 18 ani. Acum ne putem mândri cu faptul că am ajuns la aproximativ 150 de membri, copii și adulți, care își desfășoară activitatea la trei categorii - începători, avansați și grupa de performanță. În vitrina clubului avem peste 20 de medalii și cupe obținute la diferite concursuri naționale, pe diferite clase de vârste, de la 6 - 9 ani până la 19 - 35 de ani. Cu părere de rău, trebuie să recunosc că sponsorii nu se prea înghesuie să ne sprijine și de aceea apreciez foarte mult inițiativa polițiștilor de frontieră constănțeni din cadrul IPA de a face un cadou de suflet acestor copii minunați. Sper ca și pe viitor să continuăm colaborarea", a declarat antrenorul Iulian Ghencea.
În încheierea manifestării, copiii au prezentat publicului strâns ad-hoc în sala Teatrului de Balet "Oleg Danovski" din Constanța un frumos program artistic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4386 secunde