Polițiștii de frontieră au oprit un camion plin cu pește pentru control și au găsit 14 turci ascunși printre cutii

142
Polițiștii de frontieră au oprit un camion plin cu pește pentru control și au găsit 14 turci ascunși printre cutii - ndlacnagylak-1598873998.jpg

Articole recomandate

14 cetățeni turci au fost găsiți ascunși într-un camion care transporta pește. Descoperirea a fost făcută de polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac - Nagylak, județul Arad.
Cei 14 turci intenționau să iasă ilegal din România pentru a ajunge într-o țară din vestul Europei.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac - Nagylak, județul Arad, au verificat duminică seara un camion care ieșea din România, condus de un cetățean turc de 44 de ani. Acesta transporta, potrivit documentelor, pește, pe ruta Turcia - Olanda.

Polițiștii au constatat că sigiliul vamal prezintă semne de deteriorare, motiv pentru care s-a trecut la un control amănunțit, în urma căruia au fost descoperiți, ascunși în semiremorca automarfarului, deasupra cutiilor cu pește, 14 cetățeni străini. În cadrul verificărilor s-a stabilit că grupul este format din cetățeni din Turcia, 14 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani. 

Șoferul este cercetat pentru trafic de migranți, iar cetățenii turci pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5989 secunde