Concurs Polițiștii de frontieră, "darnici" în dosare penale

1346

Articole de la același autor

În ziua de 16 ianuarie a.c., ora 0,20, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Isaccea - IJPF Tulcea au fost sesizați că doi tineri încearcă să folosească un card emis pe numele unei alte persoane, la un bancomat din orașul Isaccea.
Cei doi tineri, Silviu G., de 18 ani, și Mirel M., de 17 ani, ambii din localitatea Isaccea, au fost surprinși chiar în momentul în care se aflau lângă un bancomat, situat în apropierea Primăriei Isaccea. Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Poliției de Frontieră Constanța, agent Marius Niculescu, după efectuarea cercetărilor a reieșit faptul că respectivul card aparține Danielei Bădilaș și fusese pierdut în ziua de 15 ianuarie a.c.
Polițiștii de frontieră au întocmit actele premergătoare urmăririi penale, conform art. 216, alin 1 Cod Penal, de însușire a unui bun găsit.
La data de 18 ianuarie a.c., lucrătorii SPF Brăila au definitivat cercetările în ceea ce îl privește pe Gigel Stroe, de 32 de ani, din localitatea Tufești, județul Brăila, care a fost depistat în trafic conducând un autoturism, proprietatea lui Fănică Gheorghe, din municipiul Brăila, având aplicate plăcuțe de înmatriculare confecționate din carton. În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul nu avea întocmite actele de vânzare-cumpărare cu proprietarul mașinii.
Tot în ziua de 18 ianuarie a.c., ora 0,15, o echipă de control din cadrul SPF Tulcea l-a depistat, pe raza localității Iazurile, din județul Tulcea, pe Toader Floare, de 52 de ani, din localitatea Valea Nucarilor, din județul Tulcea, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
Au fost întocmite actele premergătoare urmăririi penale conform art. 77, pct. 1 din OUG 195/2002 actualizată, privind circulația pe drumurile publice.
În aceeași zi, la ora 11,30, o patrulă aparținând SPF Fetești l-a depistat pe drumul DN 3B, pe raza localității Făcăeni, pe Costică Constantin, de 52 de ani, din aceeași localitate, care conducea un tractor cu remorcă fără numere de înmatriculare.
Și acestuia, polițiștii i-au întocmit actele premergătoare urmării penale, conform art. 85, alin 1 din O.U.G. 195/2002 modificată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2053 secunde