Polițiștii de frontieră lucrează la foc continuu. Alte două persoane au pus pe jar autoritățile

210
Polițiștii de frontieră lucrează la foc continuu. Alte două persoane au pus pe jar autoritățile - frontiera-1491472843.jpg
Ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au surprins doi cetățeni români, în timp ce pescuiau în Marea Neagră, folosind 44 de cuști metalice de pescuit, unelte interzise de lege. Aceștia se aflau travers de plaja 2 Mai, fiind surprinși în timp ce lăsau la apă mai multe cuști metalice de pescuit.


În momentul în care cele două persoane au observat nava Poliției de Frontieră, au abandonat uneltele de pescuit și s-au îndreptat către plaja 2 Mai. Odată ajunși la mal, bărbații au fost opriți de un echipaj aflat la mal, aparținând Grupului de Nave Mangalia.


În cadrul verificărilor preliminare s-a constatat că persoanele în cauză sunt 2 români, în vârstă de 57, respectiv 64 de ani, ambii domiciliați pe raza municipiului Mangalia. Echipajul navei MAI 3007 a procedat la verificarea uneltelor de pescuit abandonate de cei doi bărbați, constatând că este vorba despre 44 cuști de pescuit, unelte interzise pescuitului sportiv și industrial, fără captură de pește în ele.


Polițiștii de frontieră au procedat la ridicarea și confiscarea celor 44 de dispozitive de pescuit industrial, iar în cauză efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pescuit cu alte unelte sau scule neautorizate.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3833 secunde