Polițiștii de frontieră reclamă lipsa echipamentelor de protecție

158
Polițiștii de frontieră reclamă lipsa echipamentelor de protecție - politistifrontieraechipamente-1424888357.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră sunt nemulțumiți de condițiile în care-și desfășoară activitatea, drept pentru care, săptămâna trecută, liderii Sindicatului Național al Agenților de Poliție s-au întâlnit cu reprezentanți ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Printre aspectele discutate s-au numărat acordarea sporului de 75% pentru orele lucrate în week-end-uri și de sărbătorile legale, decontarea cheltuielilor de transport și dotarea cu echipament de protecție.

Dacă în privința drepturilor bănești reprezentanții IGPF au subliniat că sunt respectate prevederile legale, în ceea ce privește echipamentele de protecție situația nu stă la fel.

"Dotarea cu echipament de protecție a polițiștilor de frontieră este o mare problemă, deoarece reprezentanții IGPF au afirmat că depozitele sunt goale și în prezent este asigurat doar 20% din ne-cesar, iar începând cu luna iunie 2015 se vor aloca sumele pentru completarea fișelor de echipare", ne-au precizat sindicaliștii. Întâlniri similare vor avea loc și pe viitor, au adăugat liderii sindicali.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4334 secunde