Polițiștii de la Transporturi învață despre droguri

65
Polițiștii de la Transporturi învață despre droguri - 13martiedroguripolitistitranspor-1394719867.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională Antidrog, în colaborare cu Direcția de Poliție Transporturi a inițiat o sesiune de formare pilot în domeniul drogurilor, destinată personalului din cadrul structurilor Poliției Transporturi.


Demersul de formare se înscrie în acțiunile derulate cu ocazia RAD 24 BLUE (Rail Action Day) și a fost susținut cu sprijinul specialiștilor din cadrul Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog București 3, sub coordonarea Centrului Național de Formare și Documentare în domeniul Drogurilor. Feedback-ului primit din partea beneficiarilor va reprezenta punctul de referință în derularea viitoarelor sesiuni de la nivel regional.


Obiectivul formării este creșterea nivelului de cunoștințe al angajaților Poliției Transporturi cu privire la tendințele fenomenului consumului și traficului de droguri în România, principalele categorii de substanțe și efectele acestora, noțiuni utilizate în domeniul drogurilor, semnele consumului de droguri, sistemul de asistență destinat persoanelor dependente de droguri în România și fenomenul substanțelor noi cu efecte psihoactive etc.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Martie 2014
Stire din Eveniment : Șef nou  în Poliția Constanța
Vineri, 07 Martie 2014
Stire din Eveniment : Prinși cu peștele în Cielo
Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Acțiuni ale polițiștilor constănțeni
Pagina a fost generata in 0.4797 secunde