Polițiștii, în ajutorul turiștilor români din Bulgaria

86
Polițiștii, în ajutorul turiștilor români din Bulgaria - politistiinajutorbulgaria-1418631951.jpg

Articole de la același autor

Urmează să petreceți sărbătorile de iarnă în stațiunile din Bulgaria? Pentru a vă veni în sprijin, în cazul în care veți avea nevoie de un sfat sau de cineva care să vă ajute în relația cu autoritățile locale, Poliția Română trimite, pentru perioada iernii, șase polițiști români care-și vor desfășura activitatea în stațiunea montană Bansko din statul vecin. 


"În perioada 14 decembrie 2014 - 9 martie 2015, polițiștii români, în trei serii, de câte doi polițiști, toți cunoscători ai limbii bulgare, vor desfășura activități de siguranță publică în cadrul unor patrule comune cu polițiștii bulgari, în stațiunea turistică Bansko, din Bulgaria. Pe timpul misiunii, polițiștii români vor patrula împreună cu polițiștii bulgari, în cadrul unor patrule auto sau pedestre, în uniformă de serviciu proprie. Aceștia vor consilia, sprijini și îndruma turiștii români aflați pe teritoriul bulgar", au precizat reprezentanții Poliției Române. 


Este al cincilea sezon de iarnă în care polițiștii români merg în Bulgaria, pentru a fi în sprijinul turiștilor români. De precizat că din Constanța nu va pleca niciun polițist bulgar, întrucât aceștia nu sunt cunoscători ai limbii bulgare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Decembrie 2014
Stire din Social : INS. A crescut numărul turiștilor
Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Stire din Actual : COD ROȘU de ploi torențiale în Bulgaria
Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Social : A crescut numărul turiștilor!
Pagina a fost generata in 1.4987 secunde