Polițiștii, în vizită la elevii de la liceele din Hârșova

133
Polițiștii, în vizită la elevii de la liceele din Hârșova - xpreventiv-1633433222.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu reprezentanți din cadrul Centrului Regional împotriva Traficului de Persoane Constanța și Direcției Județene pentru Sport si Tineret Constanța, au desfășurat activități informativ-preventive la Liceul Teoretic „Ioan Cotovu” și Liceul Tehnologic „Carsium”, din localitatea Hârșova.

Poliţiştii au purtat discuţii cu elevii privind principalele problemele cu care aceştia se pot confrunta, reamintindu-le totodată efectele negative ale unei conduite violente.

În cadrul activităților, au fost abordate teme legate de delincvenţa juvenilă, absenteismul şcolar, traficul de persoane, scopul acestora fiind informarea și responsabilizarea elevilor asupra riscurilor la care se pot expune, prin lipsa adoptării unui comportament responsabil.

Elevii au fost încurajaţi să fie prudenţi în relaţiile cu persoanele cunoscute întâmplător și să aibă o relaţie deschisă cu familia, iar atunci când se confruntă cu o situaţie neplăcută, să ceară sprijinul părinților și al cadrelor didactice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1678 secunde