Polițiștii nu au indicii despre dispariția profesoarei

782
Cazul profesoarei dispărute la începutul acestei luni din Constanța dă mari bătăi de cap polițiștilor. Până în mo-mentul de față, oamenii legii nu au indicii dacă Luminița Magdalena Călin ar mai fi în viață și dacă da, unde s-ar putea afla și de ce nu ia legătura cu familia care este disperată din momentul dispariției sale.
Oamenii legii au făcut publică fotografia Luminiței în speranța că polițiștii din alte localități ale țării ar putea să-i ajute, însă, momentan, nu au primit informații care să-i ducă pe drumul cel bun.
Totuși, deși există persoane care susțin că au văzut-o în timp ce se plimba cu metroul prin București, acestea nu pot demonstra susținerile făcute. În acest context, se poate specula că cei care spun că știu date despre profesoară sunt doar niște profitori care ar vrea să pună mâna pe recompensa de 5.000 de euro oferită de Florin Vasile, fratele profesoarei.
Luminița Magdalena Călin, de 37 de ani, fost văzută ultima dată pe 11 decembrie, de oame-nii legii care au vrut să o opreas-că în trafic, între localitățile Nicolae Bălcescu și Stupina. Femeia se afla la volanul unui Peugeot și, în loc să frâneze, a trecut ca fulgerul pe lângă polițiști. Oamenii legii au găsit apoi autoturismul femeii, abandonat, la Stupina. Mașina se împotmolise pe un drum de țară, iar Luminița Magdalena Călin o luase la fugă pe câmp.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : A murit electrocutat
Joi, 23 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Patrupezii care apără Constanța
Pagina a fost generata in 1.6193 secunde