Polițiștii rutieri au început… școala

1028
Polițiștii rutieri  au început… școala - politist25-1315856768.jpg
Odată cu începerea anului școlar, ziua de 12 septembrie i-a scos în stradă pe polițiștii constănțeni rutieri care au acționat în zona școlilor și grădinițelor predispuse la accidente rutiere.

Scopul acțiunii a fost de a asigura fluența și siguranța traficului rutier la orele dimineții și după-amiezii, atunci când elevii se duc și pleacă de la școală, atât în municipiul Constanța cât și în celelalte loca-lități din județ. Astfel, ei au monitorizat Școala nr. 8 - pe bulevardul I.C. Brătianu, Liceul "Tomis" - b-dul Tomis, Liceul de Telecomunicații - b-dul Alexandru Lăpușneanu.

De asemenea, lucrătorii din cadrul Poliției Rutiere Constanța au participat și la cere-moniile de deschidere a anului de învățământ, cu prilejul cărora au purtat discuții cu copiii, cu părinții și cu profesorii, în legătură cu necesitatea adoptării măsurilor minime de siguranță pe care ar trebui să le adopte pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere.

În acest context, polițiștii le-au recomandat atât copiilor cât și părinților să traverseze strada numai pe la trecerile de pietoni, pe culoarea verde a semaforului electric care li se adresează, să nu riște să traverseze strada în fugă și totodată să se asigure înainte de a traversa, că toți șoferii le acordă prioritate de trecere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0681 secunde