Polițiștii rutieri vor depune o plângere penală împotriva deputatului Florin Roman

200
Polițiștii rutieri vor depune o plângere penală împotriva deputatului Florin Roman - politia-1532259808.jpg

Articole recomandate

Grupul Polițiștilor Rutieri susțin că afirmațiile deputatului Florin Roman, potrivit cărora aceștia sunt nemulțumiți de modificările Codului Rutier pentru că "dispare șpaga" și ei nu mai pot fi aroganți afectează onoarea Poliției, de aceea vor depune o plângere penală împotriva acestuia.


"Urmare apariției în spațiul public a unei postări de pe rețeaua de socializare a domnului deputat Florin Roman, prin care acesta aduce atingere onoarei și prestigiului Poliției Române prin folosirea unor cuvinte și expresii jignitoare la adresa tuturor polițiștilor, catalogându-i drept " șpăgari" și "ciubucari", Grupul Polițiștilor Rutieri din România, prin Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, analizează oportunitatea înaintării către unitatea de parchet competență a unei plângeri penale împotriva domnului deputat Florin Român, pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 296 din Codul Penal. Totodată, se analizează și posibilitatea înaintării către instanța competentă a unei acțiuni privind denigrarea personalului Poliției Române, prin folosirea în spațiul public a unor expresii sau cuvinte menite să aducă atingere onoarei și demnității polițiștilor", au precizat reprezentanții Grupului Polițiștilor Rutieri din România.

Aceștia au mai cerut conducerii Poliției Române o poziție publică față de afirmațiile deputatului, precum și să fie luate demersurile legale ce se impun. Liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din România, Dumitru Coarnă, a declarat că luni va depune plângerea personal la parchet, potrivit Realitatea.net.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8956 secunde