Polițiștii Serviciului Criminalistic au primit vizita elevilor constănțeni

157
Polițiștii Serviciului Criminalistic  au primit vizita elevilor constănțeni - politistii-1527006082.jpg

Articole de la același autor

În cea de-a doua zi a Săptămânii Prevenirii Criminalității, zi dedicată prevenirii victimizării minorilor, polițiștii constănțeni au primit vizita elevilor din cadrul Școlii Primare "Colibri", din municipiul Constanța.

Elevii au vizitat biroul Serviciului Criminalistic, unde le-au fost prezentate

tehnica din dotare, laboratorul criminalistic și modul în care se face amprentarea unei persoane. De asemenea, elevii au vizitat și sala în care luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale se antrenează, privind curioși procedeele specifice și exercițiile demonstrative ale acestora.

Polițiștii constănțeni le-au împărtășit copiilor din experiența și secretul muncii lor, vorbindu-le totodată despre importanța acestei meserii în societate. De asemenea, polițiștii au răspuns cu entuziasm tuturor curiozităților celor mici și i-au încurajat să îmbrățișeze cu drag această profesie.

Totodată, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au răspuns invitației Liceului Teoretic "Lucian Blaga" din Constanța și, profitând de prezenta specialiștilor Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, au transmis elevilor sfaturi și recomandări pentru prevenirea violenței domestice și a traficului de persoane. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4938 secunde