Polițiștii și jandarmii constănțeni, acțiuni în patrule mixte, de Paște

194
Polițiștii și jandarmii constănțeni, acțiuni în patrule mixte, de Paște - politistii-1461861292.jpg
Peste 300 de polițiști și 170 de jandarmi constănțeni se vor afla în stradă, suplimentar față de dispozitivul curent, pentru asigurarea ordinii și siguranței publice și pentru prevenirea producerii oricăror evenimente negative, în perioada Sărbătorilor Pascale. 


Oamenii legii se vor afla în stradă, în dispozitive mixte de ordine și siguranță publică, în proximitatea lăcașurilor de cult sau în zonele de desfășurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători. 


Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, se vor organiza, zilnic, patrule de siguranță publică pedestre și auto. De asemenea, polițiștii constănțeni vor derula acțiuni pentru protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit, în special cu produse alimentare specifice perioadei, împreună și cu specialiștii ASVSA și cu cei ai ANPC. 


Pe toate drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către litoralul Mării Negre, precum și în zona bisericilor, polițiștii rutieri vor acționa pentru menținerea fluenței traficului și prevenirea producerii unor evenimente negative, în general a celor generate de excesul de viteză și a conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice, fiind amplasate în trafic peste 10 aparate radar. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2875 secunde