Polițiștii vă sfătuiesc cum să vă protejați mașina de hoți

217
Polițiștii vă sfătuiesc cum să vă protejați mașina de hoți - doihotidinautoturisme1340811379-1348665664.jpg
Activitatea de prevenire a infracțiunilor a continuat în cea de-a treia zi a Săptămânii Prevenirii Criminalității. Astăzi, polițiștii au acționat pe linia prevenirii furturilor din autoturisme.

Specialiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 1 au desfășurat o activitate de prevenire a infracțiunilor de furt din autovehicule în zona Delfinariu din municipiul Constanța.

Cu această ocazie, cetățenii au fost sfătuiți de oamenii legii să nu lase la vedere, în interiorul mașinii, diferite bunuri de valoare (laptop-uri, telefoane mobile, borsete, poșete, GPS-uri etc). Totodată, polițiștii au recomandat participanților la trafic să-și asigure prin sistemele de închidere prevăzute și să se asigure că portierele s-au blocat, chiar și în stațiile de alimentare cu carburanți, pe timpul achitării contravalorii combustibilului.

Conducătorii auto au mai fost sfătuiți să nu răspundă persoanelor care apelează la mila publicului în intersecții, oferindu-le bani ori alimente pentru că există pericolul să fie deposedați de bunurile din autoturism, iar parcarea autoturismelor să fie făcută în locuri special amenajate și pe cât posibil, în locuri iluminate și cât mai circulate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4003 secunde