Polițistul erou a fost decorat de Iohannis

242
2
Polițistul erou a fost decorat de Iohannis - politia-1440229738.jpg
Gheorghe Ionescu, polițistul erou care a murit după ce a fost lovit cu mașina de un șofer turc băut, a fost decorat post-mortem de președintele Klaus Iohannis.



"Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 21 august a.c., decretul de decorare post-mortem a subinspectorului de poliție Gheorghe Ionescu. Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru devotamentul și profesionalismul de care a dat dovadă în slujba legii, îndeplinindu-și datoria cu prețul sacrificiului suprem, Președintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul Național "Serviciul Credincios" în grad de Cavaler subinspectorului de poliție Gheorghe Ionescu. Decorarea a fost făcută la propunerea Viceprim-ministrului pentru securitate națională, Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea", informează Administrația Prezidențială.

Polițistul Gheorghe Ionescu, de la Brigada Rutieră a Capitalei, accidentat grav de un om de afaceri turc, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, a murit, vineri dimineață, la Spitalul Floreasca, potrivit Realitatea.net.

Ofițerul va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Ghencea Militar, cu onoruri militare. Soția sa va primi un ajutor de 20.000 de euro și va fi angajată la MAI.

Între timp, Abdullah Atas, omul de afaceri turc care l-a lovit cu mașina, va fi acuzat de omor si riscă închisoarea pe viață.



Comentează știrea

NOBLETE UMANA
22 august 2015
NOBLETE SI PROFESIONALISM

FELICITARI POLITIEI ROMANE PENTRU FRUMOSUL COMUNICAT ,PLIN DE INCARCATURA EMOTIONALA,PRIN CARE S-A SUBLINIAT LATURA PLINA DE NOBLETE A ACESTUI OM.NOBLETEA SUFLETEASCA ESTE RARA.DEGEABA LUPTA UNII ANTI- DROG,VIOLENTA SI PENTRU VIATA,DACA NU STIU SA RESPECTE APROAPELE,SA AIBA BUN SIMT SI RESPECT PENTRU APROAPELE CARE I-A STAT ALATURI LA RAU SI GREU SI LA INCEPUTUL CARIEREI PROFESIONALE,CAND A AJUTAT LA RIDICAREA INSTITUTIEI.RESPECTUL SINOBLETEA NU LE ARE ORISICINE.DEGEABA SE DAU UNII SEFI DE AGENTIE,DACA NU AU RESPECT FATA DE APROAPELE SAU SI PROMOVEAZA OAMWENII CARE NU AU MUNCIT,PRIN MEDIA SI PE LA TELEVIZIUNI.fELICITARI OAMENILOR CU RESPECT SI NOBLETE SUFLETEASCA.

lardin
23 august 2015
hazna

Deci, statul iti transmite in clar mesajul ca pentru a ti se recunoaste meritele muncii sau pentru a fi apreciat si respectat, de ce nu pentru a fi erou, trebuie sa indeplinesti un minim de conditii: Sa mori! Asa tu devii cel ce trebuia sa fii oricand, iar statul isi poansoneaza numele sau pe necrologul tau.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7537 secunde