Pompierii de la ISU Dobrogea celebrează Ziua Națională a României

82

Articole de la același autor

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" va participa, ca în fiecare an, la manifestările organizate pentru sărbătorirea hramului Mănăstirii Sfântului Andrei și a Zilei Naționale a României. 


Pentru zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, când au loc manifestările cu public numeros, pompierii militari sunt pregătiți să intervină în orice moment pentru limitarea și înlăturarea efectelor eventualelor situații de urgență. 


Astfel, pe durata desfășurării manifestărilor religioase se vor executa misiuni de supraveghere pentru respectarea măsurilor de prevenire a incendiilor, iar la activitățile cu caracter militar va participa un pluton reprezentativ pentru defilare. 


Duminică, 30 noiembrie, un echipaj de pompieri militari se va afla la Mănăstirea Sfântul Andrei, pentru asigurarea unui răspuns prompt în situația producerii unor evenimente nedorite.


Luni, 1 decembrie, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța vor participa la manifestările dedicate Zilei Naționale a României organizate la Grupul funerar al Eroilor Revoluției de la 1989 din Cimitirul Central, în municipiul Constanța, iar în orașul Cernavodă la Monumentul din Parcul Central. Ambele activități se vor încheia cu depuneri de coroane, omagiu ce va fi adus eroilor și de conducerea ISU Dobrogea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5087 secunde