Portretele robot și testarea la detectorul de minciuni, predate elevilor din Constanța

90
Portretele robot și testarea la detectorul de minciuni, predate elevilor din Constanța - portretelerobotsiamprentele1-1396979356.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au primit, în cursul zilelor de 7 și 8 aprilie, vizita elevilor constănțeni, în cadrul programului educativ "Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!". Cu acest prilej, prima oprire a elevilor a fost la Serviciul Criminalistic - unde au aflat cum sunt alcătuite portretele robot ale suspecților, cum sunt prele-vate probe sau amprente după o crimă sau un furt și cum sunt prelucrate, pentru a-i ajuta pe oamenii legii să-i prindă pe infractori. Astfel, copiilor le-au fost prezentate laboratoarele instituției, respectiv Labora-torul IMAGETRAK, Laboratorul AFIS, Laboratorul Poligraf, precum și Laboratorul de Balistică și Traseologie.
De asemenea, elevii au vizitat și Serviciul de Acțiuni Speciale unde au văzut armele polițiștilor, dar și sala de sport în care aceștia își desfășoară antrenamentele. 


La rândul lor, polițiștii de la Compartimentul de Prevenire și Analiză au mers în mai multe școli din județul Constanța, pentru a le vorbi elevilor despre cum pot să devină polițiști și cum să se țină departe de in-fracțiuni. Ieri, o astfel de vizită a fost făcută la Colegiului Teh-nic Energetic, unde polițiștii i-au informat pe copii cum pot preveni un comportament deviant, delincvent  și violent.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3678 secunde