Porturile pe Dunăre sunt deschise, șase nave sunt blocate de gheață

415
Porturile pe Dunăre sunt deschise, șase nave sunt blocate de gheață - dunareaingheteata3feb2012ovidiui-1328432473.jpg
Porturile pe Dunăre sunt deschise, dar șase nave sunt încă blocate de gheață, potrivit situației anunțate duminică dimineață de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Conform situației înregistrate pânăl ora 9.00, nu sunt porturi închise, însă Bara Sulina este în continuare impracticabilă.

Șase nave sunt blocate, probleme fiind între kilometri 308 și 313, din cauza podului de gheață.

Cursele de pasageri sunt în continuare suspendate din cauza gheții pe rutele Crișan - Caraorman, Crișan - Mila marină 23 sat, Tulcea - Periprava, Tulcea - Sfântu Gheorghe și Tulcea - Sulina.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod galben valabilă până duminică, ora 20.00 , conform căreia aria ninsorilor va cuprinde treptat, începând din sud-vestul țării, toate regiunile. Local ninsorile vor fi mai abundente, iar stratul de zăpadă nou depus va depăși 20 centimetri, în special în zonele de deal și de munte.

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, după videoconferința cu prefecții, că până miercuri vor fi avertizări de ninsori și visol în diferite regiuni, pe rând, dar nu va fi mai greu ca până acum, precizând că situația este sub control, dar autoritățile trebuie să păstreze vigilența.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Braconaj pe Dunăre
Pagina a fost generata in 1.8225 secunde