Poșta Română a redus cu 36,5% tarifele pentru expedierea actelor de procedură, potrivit MJ

285
Poșta Română a redus cu 36,5% tarifele pentru expedierea actelor de procedură față de 2009, potrivit unui comunicat remis, miercuri, agenției NewsIn, cu precizarea că noile tarife se aplică pentru perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2010.
Potrivit comunicatului, tarifele au scăzut de la 4,7 lei/trimitere (inclusiv TVA) la 2,98 lei/trimitere (inclusiv TVA), conform actului adițional semnat de Ministerul Justiției și Poșta Română. Măsura a fost luată ca urmare a discuțiilor purtate între Poșta Română și Ministerul Finanțelor Publice, având la bază volumul foarte mare de corespondență transmis lunar.
Ministerului Justiției a anunțat anul trecut, pe 28 mai, că va plăti, începând cu iulie, pentru prezentarea, prelucrarea și distribuirea actelor de procedură, în condițiile în care serviciile poștale erau plătite de instanțele judecătorești. Măsura a fost luată ca urmare a încheierii unui act adițional între Poșta Română și Ministerul Justiției și Libertăților Cetățenești. "Această măsură este menită să elimine blocajele în comunicarea actelor de procedură, determinate de dificultățile de plată a acestor servicii la nivelul unor instanțe", se arăta în comunicatul remis la acea dată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 21 Ianuarie 2010
Stire din Eveniment : Iarna pe ulițele constănțene
Pagina a fost generata in 1.6892 secunde