Poze trucate cu profesori în ipostaze indecente, distribuite pe internet. Anchetă la școală!

640
Poze trucate cu profesori în ipostaze indecente, distribuite pe internet. Anchetă la școală! - ahr0chm6ly9uzxdzd2vlay5yby9zdg9y-1575543621.jpg

Articole recomandate

Polițiștii fac anchetă după ce un profesor de la Colegiul Național "Emil Botta" din Adjud, județul Vrancea, a reclamat la poliție că imaginea sa a fost folosită pentru trucarea mai multor poze indecente, care apoi au fost distribuite pe rețelele de socializare.


"La nivelul Poliției Municipiului Adjud a fost înregistrată o plângere, în data de 2 decembrie, de către un profesor care a reclamat că i-a fost folosită imaginea în poze indecente. În prezent se efectuează cercetări cu privire la aspectele sesizate, în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate și luarea măsurilor care se impun", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

Imaginile trucate au fost distribuite inclusiv de elevi ai liceului. Persoanele care au trucat și distribuit fotografiile pe rețelele de socializare se vor alege cu dosar penal. Anchetatorii verifică acum dacă elevii au fost implicați în trucarea imaginilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1819 secunde