Prefectul Speranța Cliseru, audiată la Parchetul General

96
Prefectul Speranța Cliseru, audiată la Parchetul General - 61982129-1536044543.jpg

Articole recomandate

Speranța Cliseru, prefectul Capitalei, s-a prezentat azi la Parchetul General în dosarul privind incidentele violente de la protestul din Piața Victoriei din 10 august, informează Agerpres, citând surse judiciare.


Speranța Cliseru a ajuns, marți dimineață, la Parchetul General pentru a depune documente în dosarul deschis de procurori după violențele de la protestul din 10 august din Piața Victoriei.


Tot marți, urmează să ajungă la Parchet primarul general Gabriela Firea, care nu se afla în țară la data protestului, dar și viceprimarul Aurelian Bădulescu, cel căruia Firea i-a delegat atribuțiile.


În urma violențelor din Piața Victoriei, la Parchetul General au fost depuse 770 de plângeri împotriva Jandarmeriei.


Prefectul Capitalei spunea că a semnat ordinul de intervenție în forță a jandarmilor la mitingul din Piața Victoriei din 10 august după miezul nopții, adică după momentul intervenției forțelor de ordine. Ea consideră că nu are importanță ora semnării acestui document, pentru că jandarmii, atunci când sunt "atacați", au dreptul să acționeze și fără acel ordin. Afirmațiile prefectului se contrazic cu cele ale reprezentanților Jandarmeriei, dar și cu cele ale ministrului Carmen Dan, care spuneau că ordinul a fost semnat în jurul orei 20.00, pentru ca jandarmii să evacueze spațiul din fața sediului Guvernului, în jurul orei 23.00.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4107 secunde