Premieră în România! CELULĂ DE CRIZĂ PENTRU GĂSIREA ELEVEI DISPĂRUTE

128
Premieră în România! CELULĂ DE CRIZĂ PENTRU GĂSIREA ELEVEI DISPĂRUTE - alertafetitadisparutadinbucurest-1392379919.jpg

Articole recomandate

Vicepremierul Gabriel Oprea a convocat celula de criză pentru găsirea elevei care a dispărut de la Colegiul "Sf. Sava" din București. Fata de clasa a noua de la Colegiul Național "Sfântul Sava" din Capitală este de negăsit de alaltăieri. Tânăra are 15 ani, ochii verzi, păr lung șaten închis și se numește Iulia Cristina Ionescu.


Vicepremierul Gabriel Oprea a convocat celula de criză pentru găsirea elevei care a dispărut de la Colegiul "Sf. Sava" din București.


La data dispariției era îmbrăcată cu pantaloni negri, cămașă albă, pulover mov, scurtă neagră cu nasturi aurii și ghete negre.


Adolescenta a fost văzută pentru ultima oară la stația de metrou Eroilor, de unde trebuia să ia un autobuz până la liceu. De fiecare dată când ajungea la școală, Iulia îi trimitea un SMS mamei ei, să o anunțe că e bine.


Alaltăieri însă, acel SMS n-a mai venit. Dacă ați văzut-o sau aveți informații ce pot ajuta la găsirea ei,sunteți rugați să sunați imediat la numărul de urgență 112 sau să vă adresați celei mai apropiate unități de poliție, scrie realitatea.net.
Polițiștii au căutat-o pe adolescentă la mai multe mănăstiri, unde s-a presupus că aceasta ar fi putut să se ducă, însă nu au găsit-o.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Adolescente dispărute de acasă
Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Dispărută de acasă. Ați văzut-o?
Luni, 09 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Ați văzut-o? A dispărut de acasă
Pagina a fost generata in 0.5028 secunde