Premieră la Constanța. Noul Citroen C4 Cactus poate fi vizionat la Maritimo

2728
Premieră la Constanța. Noul Citroen C4 Cactus poate fi vizionat la Maritimo - premieralaconstantacitroenradaci-1411076681.jpg

Articole de la același autor

Rădăcini Motors vă așteaptă, în acest sfârșit de săptămână, la Maritimo, la standul special amenajat în cadrul Salonului Auto 2014. În avanpremiera lansării oficiale în România (care va avea loc luna viitoare), Rădăcini Motors Constanța dezvăluie noul Citroen C4 Cactus. Crossover-ul francezilor propune idei inedite pe piața auto: Airbumps, porțiuni de protecție realizate din plastic umplut cu aer, foarte rezistente la șocurile la viteză redusă, în timp ce air-bagul pentru pasager este plasat în plafon și nu în bord. 


De asemenea, la standul Rădăcini Motors puteți admira și noul Opel Cascada, care asigură o experiență de conducere precisă, datorită caroseriei sale extrem de rigide, suspensiei față HiPerStrut și sistemului de amortizare adaptivă FlexRide. Opel Cascada poate fi definit, în doar câteva cuvinte, de confort, funcționalitate și tehnologie remarcabilă. În plus, Rădăcini Motors vă așteaptă și cu noul Opel Insignia. Ambele variante, propulsie Turbo pe benzină de generație nouă și Turbo diesel cu emisii de CO2 de 99 g consumă doar 3,7 litri de combustibil la 100 kilometri în ciclu combinat (variantele de 120, respectiv 140 CP). Opel Insignia 2.0 CDTI este cel mai eficient model din punct de vedere al consumului de combustibil din clasa lui. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0903 secunde