Preot din Năvodari, amendat pentru că s-a strâns mulțimea în fața bisericii!

988
Preot din Năvodari, amendat pentru că s-a strâns mulțimea în fața bisericii! - preotnavodaribiserica24apr-1587725350.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au anunțat luarea de măsuri după ce, astăzi, mai multe persoane s-au adunat în fața bisericii din centrul localității Năvodari. Astfel, preotul a fost sancționat, iar "În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 11.30, polițiștii din Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că s-ar fi adunat mai multe persoane, în zona unei biserici din centrul localității. 


Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari, împreună cu polițiști locali s-au deplasat la fața locului, iar persoanelor prezente li s-a pus în vedere să părăsească zona, întrucât încalcă prevederile ordonanțelor militare în vigoare. 


În câteva minute de la sesizare, mulțimea a fost dispersată, iar polițiștii au identificat persoana din cadrul Bisericii care a oficiat slujba, fiind vorba despre un bărbat, de 52 de ani, preot. Acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea O.M. 3/2020, cu amendă în valoare de 2.000 de lei", au arătat polițiștii. 


De asemenea, tot în cursul acestei zile, conducerea I.P.J. Constanța a dispus efectuarea de verificări la Poliția orașului Năvodari, în vederea stabilirii modului în care au fost amplasate echipajele de forțe de ordine pentru ziua în curs.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.044 secunde