Presupus violator vrea în libertate pentru a-și crește copilul de trei ani și jumătate

453
Magistrații de la Tribunalul Constanța au respins, vineri, recursul declarat de Teodor Fluturaș, de 27 de ani, din Brăila, trimis în judecată de procurorii constănțeni pentru comiterea infracțiunii de viol, împotriva deciziei Judecătoriei Constanța prin care s-a respins cererea sa de liberare provizorie sub control judiciar.
El a încercat, vineri, să convingă instanța de judecată spunând că are un copil minor de trei ani și jumătate pe care-l crește de la vârsta de două luni și că vrea să fie alături de el. Magistrații constănțeni au decis însă ca procesul în care Fluturaș este acuzat de o faptă deosebit de gravă să se desfășoare, cel puțin deocamdată, cu el în stare de arest preventiv.
Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 18 spre 19 iulie, polițiștii din localitatea Năvodari au fost sesizați de o tânără care, aflată în zona unui camping de la ieșirea din Mamaia, în căutarea unui taxi, a fost acostată de doi bărbați. Unul dintre ei, Teodor Fluturaș, a condus-o pe plajă, unde, împotriva voinței sale, a întreținut cu ea relații sexuale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3062 secunde