Primăria aruncă 450.000 lei pentru schimbarea beculețelor de la instalația de Crăciun

396
Bătaia de joc la adresa banului public a devenit o practică obișnuită a Primăriei Constanța. Ne-am obișnuit ca municipalitatea să arunce sume mari de bani pentru cine știe ce contracte de publicitate, plantare de flori și panseluțe, în timp ce problemele grave ale orașului nu își pot găsi rezolvare din lipsă de fonduri. Nu sunt bani pentru adunarea câinilor maidanezi de pe stradă, deși zeci de constănțeni sunt mușcați zilnic, nu sunt bani pentru izolarea termică a blocurilor vechi, nu sunt banii pentru asistenții sociali, nu sunt bani pentru repararea podului de la IPMC și exemplele pot continua.
Cu toate acestea, în vremuri de recesiune economică severă, Primăria Constanța găsește 4,5 miliarde de lei vechi pentru "reparația instalației electrice de iluminat ornamental în vederea pavoazării municipiului cu ocazia sărbătorilor de iarnă".
O sumă importantă de bani, aruncată pentru înlocuirea beculețelor arse de la instalația de anul trecut. Potrivit caietului de sarcini al licitației, firma câștigătoare va trebui să repare ghirlandele de luminii, figurinele de pe stâlpi, perdelele de beculețe. Toate astea pentru suma de 378.000 lei fără TVA. Licitația este organizată prin "Confort Urban" SRL, societate aflată în administrarea Primăriei Constanța.
Firma câștigătoare va fi cunoscută pe 10 noiembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 29 Octombrie 2009
Stire din Eveniment : Cinci jandarmi vor pleca în Kosovo
Pagina a fost generata in 1.6897 secunde