Video Primele imagini cu trupul Mălinei Olinescu VIDEO

2443
Primele imagini cu trupul Mălinei Olinescu VIDEO - malinaolinescu90924000-1323684692.jpg
Cântăreața Mălina Olinescu a murit în noaptea trecută, după ce s-a aruncat de la etajul 6 al imobilului în care locuia. Cunoscuții ei spun că artista a amenințat de nenumărate ori că își va pune capăt zilelor. Specialiștii IML au preluat trupul neînsuflețit pentru autopsie.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 1:00 noaptea. Martorii spun că interpreta s-ar fi aruncat de la o fereastră a apartamentului ei, dintr-un bloc aflat în apropierea Gării de Nord. Un echipaj SMURD a încercat să o resusciteze pe artistă, fără să reușească însă.

Un echipaj SMURD a încercat să o resusciteze pe artistă, fără să reușească însă.

"O pacientă de 30 de ani, politraumatism complex prin precipitare, gasită în stop cardio-respirator prin asistolă. S-au efectuat manevrele de resuscitare fără rezultat", a declarat pentru Realitatea TV, Romeo Boancă - medic SMURD.

Prezent la fața locului în care s-a petrecut tragedia, Călin Geambașu a spus că: "Acum două zile am fost la o emisiune cu ea, era extraordinar de fericită Mălina, zambea încontinuu, m-a invitat la ea în apartament aici, nu a mai fost la ea de șase luni, acum două zile m-a invitat aici fericită că și-a renovat casa".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2858 secunde