Primii huligani reținuți după violențele de la protestul din 10 august

142
Primii huligani reținuți după violențele de la protestul din 10 august - whatsappimage20180810at2040271-1534072949.jpg

Articole recomandate

Doi bărbați, unul de 24 și unul de 30 de ani, au fost reținuți pentru ultraj și tulburarea liniștii publice. Cei doi au fost audiați ieri și ar putea primi mandate de arestare pe 30 de zile.

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, sâmbătă, că sunt 64 de echipe operative, în colaborare cu Institutul de criminalisatică, care lucrează la identificarea huliganilor din imaginile video.

În urma audierilor după violențele de la protestul din Piața Victoriei, procurorii au dispus, sâmbătă noapte, reținerea a doi bărbați, aceștia fiind acuzați de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ei vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

După audierile din cursul zilei de sâmbătă, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au decis reținerea a doi bărbați, în vârstă de 24, respectiv 30 de ani, aceștia fiind acuzați de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte care ar fi fost săvârșite la mitingul de vineri seară, din Piața Victoriei.

Potrivit Poliției Capitalei, cei doi urmează să fie prezentați magistraților Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, iar cercetările în cauză continuă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiștii de la Serviciul Omoruri au audiat, până în prezent, aproape 20 de persoane în legătură cu violențele de la protestul de vineri, informează Poliția Capitalei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8928 secunde