Primul șofer arestat la Constanța pentru omor va face doi ani de pușcărie

824
2
Magistrații de la Judecătoria Constanța au dispus, ieri, condam-narea la pedeapsa de doi ani de închisoare cu executare a lui Remus Bistriță, care a fost judecat pentru că, în 2010, a omorât o femeie pe trecerea de pietoni. Judecătorii au mai decis admiterea acțiunii civile formulate de rudele decedatei, obligând inculpatul la plata sumei de 100.000 de lei reprezentând daune morale și materiale. Sentința nu este definitivă.

Remus Bistriță este acuzat că, la data de 3 august 2010, în timp ce conducea cu peste 100 de km la oră un autoturism marca BMW, a spulberat de pe trecerea de pietoni o femeie de 58 de ani - Angela Stoian, din Constanța. Accidentul a avut loc în apropierea Universității Ovidius, pe o trecere de pietoni de la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Dispensarului.

Martorii au povestit că victima a fost aruncată la peste 40 de metri și a murit pe loc. La fața locului a venit un echipaj SMURD, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, femeia nu și-a revenit.

Pe de altă parte, la locul acciden-tului au venit și polițiștii de la Rutieră care au început măsurătorile. Luat la întrebări de oamenii legii, Remus Bistriță, de 37 de ani, din București, cel care se afla la volanul autoturismului BMW, cu numărul de înmatriculare B-02-LFW, a spus că el nu circula cu viteză, iar femeia i-ar fi sărit în față.

În schimb, martorii care au văzut că femeia traversa regulamentar au spus că vina aparține șoferului deoarece acesta circula cu viteză.

Comentează știrea

constantean
9 februarie 2012
asa si?

asa si? dupa ce dobitocul asta o sa iasa din puscarie o sa o aduca cineva pe angela inapoi? ar trebui calcat cu masina!!

Belitul
9 iulie 2012
e putin

doar atat ?? cred ca vreo 5 ani merita , sa se invete minte alta data criminalul sa mearga regulamentar

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5226 secunde