Prins când făcea sex cu o iapă

4179
Prins când făcea sex cu o iapă - c250ab4b1f65677a89918e818666c140.jpg
Un bărbat este căutat de polițiștii din localitatea Topraisar după ce a fost surprins de mai multe femei din satul Potârnichea în timp ce făcea sex cu o iapă. Nicolae Bocioagă, de 46 de ani, trăiește singur de vreo 10 ani. În cursul zilei de ieri, bărbatul a văzut o iapă priponită și s-a "îndrăgostit" pe loc de ea. Fără nicio ezitare, el s-a dus și i-a legat coada, după care a început să întrețină relații sexuale cu animalul. În acel moment, prin zonă treceau mai multe femei, care veneau de la câmp. Ele au rămas perplexe când au văzut cum era chinuit animalul și au anunțat imediat polițiștii din comună.
Speriat că a fost prins când îi era lumea mai dragă, Bocioagă a luat-o la fugă. La fața locului au sosit polițiștii din Topraisar, care l-au anunțat pe Gheorghe Toloș, proprietarul calului, de cele întâmplate. Nervos din cale afară, el a spus că, dacă animalul a pățit ceva, vecinul Bocioagă o să plătească scump perversiunea sexuală făcută cu iapa lui. Pentru a se asigura că iapa nu a pățit nimic grav, proprietarul l-a chemat și pe medicul veterinar din comună, care a spus că animalul se află în afara oricărui pericol.
În momentul de față, oamenii legii îl caută pe Bocioagă. Potrivit agentului principal Serhan Sachir, de la Poliția Topraisar, bărbatul poate fi acuzat de perversiuni sexuale în public.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1211 secunde