Prins când vroia să fure din camera unui hotel din stațiunea Mamaia

315
Un tânăr a fost prins de polițiști după ce a escaladat balconul unui hotel în care era cazat un cetățean din Republica Belarus, care l-a surprins înainte de a fura bunuri din cameră.
În noaptea de luni spre marți, polițiștii din stațiunea Mamaia au fost sesizați că o persoană a escaladat gratiile de la parterul hotelului "Delta" și a pătruns în balconul unei camere aflate la etajul I. 
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, subinspector Radu Croitoru, individul a sărit din balcon și s-a îndreptat spre malul lacului Siutghiol, fiind prins de polițiști la aproximativ 50 m de hotel.
Din cercetări, oamenii legii au stabilit că este vorba de Adrian Niță, de 22 de ani, din localitatea constănțeană Țepeș Vodă.
În urma verificărilor, s-a stabilit că el a pătruns într-o cameră din incinta hotelului, ocupată de un turist de 33 de ani din Republica Belarus, dar nu a sustras bunuri, întrucât acesta s-a trezit, iar suspectul a sărit din balcon.
Pe numele tânărului a fost în-tocmit dosar penal pentru tentativă la furt calificat și va fi prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.
Polițiștii constănțeni recomandă turiștilor cazați în unitățile de pe litoral ca, la plecarea din camera de hotel, să asigure ușa de acces, ușa de la balcon și ferestrele și să nu lase pe balcon bunuri care să-i tenteze pe infractori.
Ei spun că cel mai bine este ca banii și bunurile de valoare să fie depozitate în seiful hotelului, iar sumele necesare trebuie luate din cameră.
Polițiștii îi mai atenționează pe cei care vin în concediu la mare să fie prudenți în relațiile cu persoanele nou-cunoscute chiar dacă sunt amabile și binevoitoare.
Totodată, bunurile, banii, documentele și telefoanele mobile nu trebuie lăsate nesupravegheate pe plajă, iar pe terase nu trebuie să piardă din vedere poșetele, borsetele și bunurile de valoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1772 secunde