Prins de poliţişti după ce a furat bani şi bijuterii, dintr-o societate comercială

187
Prins de poliţişti după ce a furat bani şi bijuterii, dintr-o societate comercială - 231010085611big1-1696921133.jpeg

Articole de la același autor

Ieri, 9 octombrie, polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș – Severin, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în județele Caraș – Severin și Mureș, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.


Un bărbat, de 47 de ani, bănuit de comiterea faptei, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș – Severin.


Astfel, sâmbătă, 7 octombrie, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în noaptea de 6 spre 7 octombrie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras aproximativ 35.000 de euro, 20.000 de lei și mai multe bijuterii, dintr-o societate comercială din localitatea Bozovici.


Polițiștii, sub coordonarea procurorului, au demarat imediat cercetările și investigațiile în acest caz, în urma cărora a fost identificat un bărbat, din județul Mureș, bănuit de comiterea faptei.


Acesta a fost prins în cursul zilei de ieri, 9 octombrie, în municipiul Târgu Mureș.


Asupra bărbatului au fost descoperite sume mari de bani, în lei și valută, până în prezent fiind recuperat aproximativ 70% din prejudiciul cauzat prin comiterea faptei.


foto: Poliţia Română


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7597 secunde