Prins în timp ce dădea mită unui polițist

915
Prins în timp ce dădea mită unui polițist - 74b0d3cea40b43c752353bd62928a19d.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Constanța a fost prins în flagrant delict de ofițerii Direcției Generale Anticorupție, în timp ce oferea unui polițist suma de 500 de lei pentru a-și recupera deșeurile feroase și neferoase reținute de omul legii.
Agentul de poliție Ovidiu Velican, șeful de post din localitatea Deleni, județul Constanța, l-a oprit în trafic pe Cornel Mihai, în timp ce se deplasa pe DN3, transportând o cantitate de fier vechi, fără acte de proveniență. Totodată, în mașină se mai aflau tatăl acestuia, Titi Mihai, precum și alte persoane.
În timp ce polițistul lua măsura legală de confiscare a fierului vechi, Cornel Mihai i-a promis acestuia suma de 250 lei și doi pești pentru a-l determina pe polițist să nu ia măsurile legale împotriva sa.
Ieri, ofițerii Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Constanța au fost sesizați de agentul șef de poliție Ovidiu Velican cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Cuza Vodă intenționează să-i ofere acestuia o sumă de bani pentru a-și recupera deșeurile feroase și neferoase reținute de polițist.
În urma denunțului formulat de către agentul de poliție, ofițerii DGA - SJA Constanța au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța și, sub coordonarea procurorului desemnat, au organizat flagrantul.
Ieri, Titi Mihai, tatăl lui Cornel Mihai, a fost prins în flagrant, în timp ce îi oferea agentului șef de poliție suma de 500 de lei.
Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.
Corina BAGIE

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6629 secunde