Prins în timp ce ridica un colet de 10 kg, plin cu cannabis. Drogurile veneau din Spania

328
Prins în timp ce ridica un colet de 10 kg, plin cu cannabis. Drogurile veneau din Spania - drogurimarijuanacannabis-1522704651.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din Cluj-Napoca au depistat un tânăr imediat după ce a preluat cu colet cu aproximativ 10 kilograme de cannabis, care fusese transportat cu un autocar, din Spania.

Cazul a fost preluat de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Cluj și de procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, cel în cauză fiind reținut pentru trafic de droguri de risc.

La data de 1 aprilie a.c., în urma unei sesizări privind transportarea unui colet ce poate conține substanțe interzise, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au organizat o acțiune de prindere în flagrant.

Astfel, în jurul orei 01:40, un tânăr, de 21 de ani, din Câmpia Turzii a preluat coletul, în Cluj-Napoca, dintr-un autocar care venea din Spania, fiind imobilizat de polițiști.

În interiorul coletului, polițiștii au descoperit mai mulți saci din plastic, care conțineau o substanță vegetală de culoare verde, cu un miros puternic înțepător.

Cauza a fost preluată de către polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și de procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, iar în urma analizei celor 10 kilograme de substanțe vegetale, s-a stabilit că sunt droguri, respectiv cannabis.

De asemenea, în cursul zilei de ieri a fost efectuată o percheziție la domiciliul tânărului, de unde a fost ridicat un cântar electronic.

Cel în cauză a fost reținut de către procurori pentru trafic de droguri de risc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9537 secunde