Prins la furat de motorină

419
1
Prins la furat de motorină - rezervor-1347309090.jpg

Polițiștii constănțeni au fost sesizați sâmbătă că mai multe persoane furau produse petroliere dintr-un depozit din Portul Constanța. Oamenii legii au constatat că, lângă gardul împrejmuitor al depozitului, era staționat un autobuz, în care se afla Nelu Ș., de 26 de ani, din Ialomița.

Tânărul încărca un recipient de 1.000 de litri cu motoroină. În interiorul microbuzului mai erau depozitate opt butoaie de tablă de câte 200 de litri, un rezervor artizanal de 1.000 de litri și 37 de bidoane de câte 30 de litri, toate goale.
De asemenea, lângă microbuz se afla staționat un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, care avea bușonul de la rezervor desfăcut. Mai mult decât atât, oamenii legii au observat lângă mașină, pe jos, urme de carburant cu miros specific de motorină. În interiorul autoturismului, polițiștii au descoperit un alt rezervor, de 160 de litri, încărcat cu motorină.
Hoții furau motorina direct din conducta de alimentare principală care ducea la depozit cu ajutorul a două pompe electrice racordate la rețeaua electrică a unei magazii din incinta societății. Motorina era transportată cu ajutorul unui furtun de plastic, care ieșea din curtea depozitului printr-o spărtură a gardului.
Ambele mașini au fost confiscate, în vederea continuării cercetărilor. Nelu Ș. A fost prezentat magistraților de la Judecătoria Constanța, care l-au arestat preventiv pentru 29 de zile, pentru furt calificat. Cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și a prejudiciilor.



Comentează știrea

Costel
3 februarie 2018
Furtul de carburanti

Se mai fura si in 2018! Dar politistii au alte preocupari!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Anchetată pentru furt din societate
Pagina a fost generata in 0.2322 secunde