Prins la furat într-un magazin de pe b-dul IC Brătianu

245
Un tânăr a fost prins, duminică noapte, de polițiștii de la Secția 3 după ce a dat lovitura la o societate comercială de pe bulevardul IC Brătianu.


Era ora 2,10 când oamenii legii au fost anunțați, prin 112, de către dispeceratul unei societăți de pază despre faptul că agenții firmei respective au identificat un bărbat în interiorul unei unități comerciale situată pe bulevardul IC Brătianu. 

Patrula de polițiști care s-a deplasat la fața locului a constatat că individul se numește Cătălin B., are 30 de ani, este din Constanța, iar la controlul corporal sumar efectuat asupra acestuia au fost descoperite 23 de cartele reîncărcabile sigilate, emise de diferiți operatori de telefonie mobilă. 

De asemenea, pe parcursul verificărilor efectuate, în imediata apropiere a societății comerciale au fost găsite 25 de cartoane cu țigarete de diverse mărci. 

Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 3.500 de lei și a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentantului unității comerciale. 

Suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat procurorilor, iar ulterior judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : CARTIERELE TERORII
Pagina a fost generata in 0.8262 secunde