Concurs Prinși că vindeau ilegal pește

396
1

Articole de la același autor

În urma unei acțiuni comune de combatere a braconajului piscicol organizată de polițiștii din Hârșova în colaborare cu jandarmii constănțeni, au fost descoperiți patru bărbați cu vârste între 25 și 38 de ani, din localitate, care încercau să comercializeze cantitatea de 113 kg de pește, diverse specii, neavând acte care să ateste proveniența mărfii. Polițiștii au confiscat întreaga cantitate de pește, precum și 800 de grame de icre negre.

Celor patru suspecți le-au fost întocmite dosare penale, ei fiind cercetați în continuare în stare de libertate.

Peștele confiscat, din care 18 kg erau din specia cegă, 12 kg mreană, urmează să fie comercializat în unități de profil.

Polițiștii avertizează că acțiunile de combatere a braconajului piscicol vor continua.

Comentează știrea

Mine
4 septembrie 2011
Vindeau ilegal peste

Si pe vremea lui Lae erau publicate furturile ..... cu o sacosa de porumb.Asta da furt , 113 kg de peste.Asta ati rezolvat-o imediat. Dar cu furturile la nivel de economie nationala sau buget national merge mai greu. Jenant Politia Romana !!!! Cu tiganul ala , Bercea , care a facut evaziune fiscala si faradelegi ( constructii ilegale , etc ) merge mai greu , asa-i ? Omul arunca cu banii in vazul tarii ... la TV , fara jena , nu mai fara frica.Mizerabililor !

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 03 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Gonea ca un nebun, cu 236 km/h
Pagina a fost generata in 1.4931 secunde