Prinși cu droguri în parcul de la Gară

170
1
Prinși cu droguri în parcul de la Gară - prinsicudroguriinparculdelagara-1402595764.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice, în municipiul Constanța, în parcul din apropierea Gării din Constanța a observat trei persoane care-și confecționau țigări, folosind o substanță de culoare galben-verzuie. Cei trei indivizi i-au observat imediat pe militari, astfel că au început să se agite și au încercat să fugă. Fiind somați, aceștia s-au oprit, nu înainte de a arunca țigările.

Jandarmii constănțeni i-au controlat pe cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 24 de ani, găsind alte patru plicuri cu etnobotanice. Într-un final, aceștia au recunoscut că aveau de gând să le consume.

"Pentru siguranța cetățenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situația în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordați de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunțe cel mai apropiat echipaj de ordine publică. Pentru solicitări, cetățenii pot apela non-stop numărul unic de urgențe 112", precizează militarii constănțeni. 

Comentează știrea

Cornelia Vodoiu
13 iunie 2014
normalitate si proprietate intelectuala

Sunt profesor de chimie, promotia 1982 cu grad de sublocotenent in rezerva, arma 52, aparare civila si va rog sa cautati in Constanta pe colega noastra CIUCA MARIANA. Avem obligatia sa facem profilxia toxicomaniei in scoli si universitati. Eu , din 2008, scriu zi de zi despre droguri, despre pericolul ce -l reprezinta si atrag atentia asupra aparitiei de laborataore clandestine de sinteza a" drogurilor sintetice". Nu am gasit sprijin la Institutul de Chimie Timisoara al Academiei Romane si mi-am dat de doua ori demisia, ultima data in 3 martie 2008...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1764 secunde