Prinși cu permisele de pescuit expirate

88
Prinși cu permisele de pescuit expirate - pescariamatori-1394544203.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmerie a surprins și sancționat contravențional mai multe persoane aflate la pescuit în zona localității Cernavoda.
Mai exact, luni, în jurul orei 9.00, jandarmii au surprins mai multe persoane aflate la pescuit pe raza localității Cernavoda, în zona canalului de deversare a apei de răcire a reactoarelor nucleare aparținând S.C. CNE Cernavoda (cunoscut sub numele "Canalul de Apă Caldă"). În urma legitimării acestora și a verificării valabilității permiselor de pescuit, jandarmii au constatat faptul că 11 dintre aceștia aveau permisele de pescuit expirate. Persoanele în cauză au fost sancționate de către jandarmi cu avertismente scrise. 
Totodată, echipajul de jandarmi a găsit la fața locului trei rânduri de plase pescărești desfășurate pe o baltă din apropiere. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că respectivele plase de pescuit erau nemarcate. A fost identificat și proprietarul acestora, Z.P., de 46 ani, din Cernavoda, care deși avea permisul de pescuit valabil, a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 1.000 lei, pentru nemarcarea uneltelor de pescuit comercial.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.189 secunde