Prinși de jandarmi în timp ce tăiau conducta de apă de la Faclia

229

Articole de la același autor

Mai multe persoane care tăiau conducta de apă a stației de pompare a apei de la Faclia au fost prinse de jandarmii de la Cernavodă.

Ei au fost sesizați, sâmbătă seară, în jurul orei 23, cu privire la faptul că mai multe persoane decopertează și taie conducta de apă.

Deplasându-se la fața locului jandarmii au observat trei persoane care tăiau conducta de apă din fața stației de pompare. La vederea patrulei de jandarmi, persoanele au fugit, fiind prinse, la aproximativ 150 de metri distanță, două dintre ele.

La fața locului au fost găsite două bucăți din țeavă, de aproximativ 1,5 m lungime, cu diametrul de 1 m și grosime de 6 mm, dar și mai multe obiecte folosite pentru decopertarea solului și tăierea țevii, 1 tub de oxigen, 1 butelie de gaz, un reductor cu 2 manometre, 2 furtunuri de 10 m, respectiv 7 m, 2 lopeți și o cazma.

Cele două persoane prinse, Sali Ibraim, de 46 de ani și Iusein Dalkîran, de 35 de ani, din Cernavodă, au declarat că doreau să vândă bucățile de conductă la un centru de colectare a fierului vechi din apropiere.

Persoanele au fost conduse la sediul Poliției Medgidia, în vederea continuării cercetărilor pentru comiterea faptelor de distrugere și furt. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 26 Martie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu la Cumpăna
Luni, 26 Martie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu la Cuza Vodă
Pagina a fost generata in 1.9606 secunde