Prinși de jandarmi la furat de conducte "Petrotrans" între Medgidia și Cernavodă

271

Articole de la același autor

Aseară, în jurul orei 18.30, jandarmii aflați în patrulare în zona Canalului Dunăre-Marea Neagră, între Medgidia și Cernavodă, au surprins un grup de bărbați care încărcau, la lăsarea întunericului, mai multe bucăți de conductă în două autoturisme Dacia 1310.

La sosirea echipajului de jandarmerie, în zona pădurii Zenovia, între Canalul Dunăre Marea Neagră și Autostrada A2, cei șase bărbați apucaseră să încarce în autoturismul break și cel de tip pick-up 15 cupoane de conductă, de circa 1,2 metri lungime și 30 de cm. diametru.

Echipajul de jandarmerie a stabilit că țevile provin de la conducta Petrotrans, dezafectată, fiind dezgropate și tăiate. Persoanele suprinse la fața locului sunt Valentin G., de 40 de ani, Bucur G., de 34 de ani, Vasile P., de 24 de ani, Eugen S., în vârstă de 43 de ani, Redin A., de 56 de ani și Mihai C., în vârstă de 51 de ani. În apropierea acestora, echipajul de jandarmerie a mai descoperit două butelii de oxigen, una de tip aragaz, 14 metri de furtun și un regulator de sudură, un dispozitiv de tăiat metale, o rangă, lopeți și cazmale.

Potrivt reprezentanților Jandarmeriei, cupoanele de conductă, în greutate de peste 700 de kg, au fost predate unei societăți specializate în valorificarea metalelor, împreună cu sculele găsite asupra celor șase bărbați.

Pe numele suspecților au fost întocmite dosare penale pentru comiterea faptelor de furt și distrugere. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : A furat cerceii unei femei nevăzătoare
Vineri, 02 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : A furat un parfum dintr-un supermarket
Marţi, 30 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Furt din locuință la Năvodari
Pagina a fost generata in 0.4266 secunde